• an itibariyle bizzat izmir büyük şehir belediyesince icra edilmekte olan dev ölçekli beyinsizliktir. başlangıçta da 18 saatlik bir kesinti olarak planlanmış olmasına rağmen ilgili bölgelerin belediyeleri tarafından adam gibi hiçbir açıklama yapılmamıştır. bütün mesai boyunca taahhüt edilen süreçte kesintinin bitmesini ummama rağmen işten eve döndüğüm şu saniyelerde halen devam etmekte olduğunu görünce yuh dedim. üstelik güncellen bitiş tarihi ve saati 3 aralık 2017/14:00 olmuş. artık nasıl bir dangozluk yaşanıyor kestirmek güç.

    bu arada eklemek istiyorum; burası bir ilçe yada sayfiye yeri değil. şehrin göbeğinde tüm konak/karabağlar bölgesini kapsayan hayvani boyutta bir mühendislik harikasına tanıklık ediyoruz. şehircilik anlayışınıza kafam girsin. belediyecilik algınızı gergedanlar siksin. şu eziyeti tasarlayan ve doğru dürüst önlem almayan, halkı vaktinde haberdar etmekten aciz her sorumlu embesilin tuttuğu yarak olsun.

    burada kesintinin başlangıç tarih ve saati 2 aralık 2017 saat 17:00 olarak girilmiş, fakat kesinti tam olarak 12:20’de başlamıştır.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap