6 entry daha
  • son edit:
    herbokolog dediğim için alınanlar, bakınız, zengin veya fakirlerin boş araba alması, sensörsüz-kol dayamasız arabaları ciddiye alıp almamak, satarken piyasasının ne olduğu kaygısı son derece subjektif konulardır. insanların tercihine karışmak, dahlinizin olmadığı konularda yargılar ortaya koyup bunlarla ilgili beyanat vermek tabii ki de herbokologluktur. bakın üstüne basa basa, bilal'e anlatır gibi söylüyorum, ben de boş donanım araç tercih etmem, ama tercih edene de laf söylemek haddime değildir (şu türkiye şartları altında hele). insan gibi tanım yapıp, görüş paylaşsanız eyvallah...

    --
    orijinal entari:
    şahsen tercih etmeyeceğim olaydır.

    lakin! aç hocam misal seat ibiza araç yapılandırmasını, paketi doldur ağzına kadar önce. bak bakalım fiyat 70 küsürden 90 küsür bin liraya nasıl fırlıyor.

    tanım: herbokolog bir insan başlığıdır.
    --
    edit: başlık sahibi suser, hem insanların tercihlerine laf etmiş, hem herbokolog denmesine alınmış, kıyamam. ha bir de mini çakallık yapıp, önce birkaç özellik saymış (led-kol dayama-cam tavan vs.), kalkmış 2 tanesini 1 pakete sığıştırmış. yukarıda yazdığımı iyi oku sayın hocam, ağzına kadar dedim. ha inanmazsan al ülker link. oldu fiyat sana 97 bin lira.

    bırakın isteyen istediğini alsın, sen-ben tercih etmeyiz belki, ama "onu alan bunu da alıversin canım nooolcak", "satarken bıdı bıdı" demek de oksijen israfından başka bir şey olamaz.

    edit-2: led far + sunroof ikilisi sadece 4 bin lira neredeyse. bakın, bunlar dolu versiyonun üstüne bir de. reference, baz donanıma değil.
    herbokologun anlamını bilmeden laf savuşturmak da ayrı bir cehalet örneği bu arada. konfigüre ettim, gördüm. neyin ne olduğunu bilmesek inanacağız yani.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap