1 entry daha
  • üniversite bazında eğitim vermemesi gereken kurumdur.

    lisans seviyesinde, mühendislik-mimarlık ve güzel sanatlar fakülteleri dışında eğitim, lise seviyesinden daha kötüdür. okul içinde karadenizli grupların mafyacılık oynadığı, zengin bebelerin kendini tatmin yarışına girdiği, kaliteli öğrenci sayısının çok az olduğu yerdir.

    yüksek lisans ve doktora için açıktan askerlik için mi geliyorsunuz deyip boş kontenjanlı bölümlere yönlendirme yaparlar. mesela hukuk öğrencisini işletme yüksek lisansı yaparken görürseniz şaşırın. çünkü göremezseniz, kayıt yaptırıp gitmiştir.

    yüksek lisans eğitimi veren kurumların öğrenci/mezun grafiği çizilmeli ve bu alanda belirli sayılara yetişmemiş olan kurumlara yaptırımlar uygulanmalıdır.

    istanbul'da gidebileceğiniz en kötü tercih muhtemelen bu üniversitedir. eğitim aşkı ile geldiğiniz şehirde içinizdeki tüm sevgiyi törpülerler. eğitim dili ingilizce olan bölümlerinin tamamına yds/yökdil/ielts testleri yapılsın %75'i başarılı olamaz. bu yüzden ingilizce bölümlerde çoğu zaman ders türkçe anlatılır. hatta bir zamanlar ingilizce yapılması gereken sınavın 100 değil 80 üzerinden değerlendirilmesini kabul edip türkçe yazmaya da göz yumuyorlardı.

    hepsini tabii ki yanlış tercih kurbanı olarak bu okulun lisans diplomasını taşıdığım için biliyorum.

    yazmayın arkadaşım bu okulu. yazmayın! size vereceği bir şey yok. gidin bir yerde çalışın açıköğretim bitirin daha fazla fayda sağlarsınız.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap