• geçen gece yediğim halttır efenim. bir süredir instagram'dan takip ediyordum. ''artık yeter, kendisine olan ilgimi bilsin'' dedim. döktüm içimden geçenleri kelimelere ve cevap bekledim. ertesi gün sezen aksu'nun instagram sayfasında paylaşılmış jose micard teixeira imzalı cevap niteliğinde bir yazı paylaştığını gördüm.

    'bazı şeyler için vaktim yok' diyordu.

    önce saygı duydum 'yalnızlığı seçmiş' dedim. sonra 'bu bir cevap mıydı?' yoksa denk gelip hoşuna gittiği için paylaştığı bir sıradanlık mıydı? bilmiyorum belki de bilmek istemiyorum. ilgisini beyan etmiş biri olumlu/olumsuz direkt bir cevap hak eder bence. ne biliyim bayramda toplu mesaj atar gibi toplu 'ret' garip, olmaz olamazdı. 'ilgin için teşekkür ediyorum ama düşünmüyorum' benzeri bir kelime öbeğini yazmak, akıl etmek çok zor olmamalı. anladım ki pek çoğu gibi ilgi budalası olmuş, ego mastürbasyonu yapan biriymiş.

    şimdi rahatım, açıldım ve medeni bir cevap alamadım. beni kendisinden koruduğu için teşekkür ediyorum ona.

    "umut en son kötülüktür, çünkü işkenceyi uzatır." deyip ilginizi belirtebilir veya ''seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli'' deyip onu hayal ettiğiniz gibi kalmasını sağlayabilirsiniz. kim bilir belki de mutluluğu yakalarsınız. seçim sizin!

    edit: yazdığım bazı şeylerden pişman oldum, kendime yakıştıramadım.("ilgi budalasıymış, beni ondan koruduğu için teşekkür ediyorum ona, ego mastürbasyonu yapan" v.s.
    edit2: ortak bir arkadaşımız çıktı sözlük. ''tanısa vazgeçer zaten'' demiş. işin boktan kısmı o ortak arkadaşımız da ''ben de ilgileniyorum bu kızla'' dedi.
    edit3: ortak arkadaşımızla cezamı kesmişler ikişer bira ısmarlıycakmışım.

    @kahvemuptelasi'na destek olduğu, moral verdiği için teşekkür ederim.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap