7 entry daha
  • yargıdır efendim, o yüzden yargılanacaksınız lafını hakaret olarak algılıyorlar zaten, yargıyı ne hale getirdiklerini ve nasıl kullanılabileceğini de gayet iyi biliyorlar bunlar.

    bak şimdi canım, yüzüme gülümseme yayan, hatta arada ehi ehi diye güldüren bir acayiplik var elimde anlatayım onu sana.

    yeni bir katalog suçumuz var, terör örgütü üyesi olmadan terörist örgüte yardım ve yataklık etmek diye.

    kanundan anlayan avukat, savcı, hakim arkadaşlarınız vardır elbet, hele bir sorun bakalım ne istedilerse vermek bu suç kapsamında incelenebilir mi? sonra ne bileyim bu örgüte ordunun en mahrem bilgilerini vermek, pozisyonlarına yerleştirmek, bu örgüt üyesi olduğu için ordudana tılanlara belediyelerde iş vermek, bunların savcsının heykelini dikmeye çalışmak, bunların açtığı davalara savcılık yapmaya çalışmak, gel nolur gel diye ağıt yakmak ve bunun gibi onlarca eylem, acaba bu kapsama girer mi?

    hani giriyorsa bağımsız ve tarafsız türk yargısı nasıl oluyor da oluyor devreye girmiyor yahu diyeceğim de gene bir gülme alıyor.

    bence şu anda tüm ekibin günde beş vakit dua etmesi gerekiyor, noluy noluy iktiday bizde kalsın, bunun için hey şeye yazıyız, amariga ne derse yabarız, israil ne isteyse veyiyiz, ya yabbim yüffen yüffen bak çok şiyinim şeklinde yalvardıklarını tahmin ediyorum.

    sen kafana göre ben 25 aralığı kendime milat belirledim diyor olabilirsin, de hukuk öyle işlemez, zaman aşımı beklemeniz lazım bebişim yoksa evvah evvah. ha benim kafada adam gelirse bu suçlar vatana ihanet kapsamına alır zaman aşımını kaldırır onu da belirteyim.

    ben gidip biraz daha güleyim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap