• donald trump alçağının ateşlediği kudüs fitiline bugün yenikapı'da toplanacak on binlerce insanın vereceği eblehçe karşılık. saadet partisi öncülüğünde bir çok siyasî parti ve yüz küsur stk orada olacakmış.

    siyonizmin kudüs musevilerindir/yahudilerindir tezinin karşısına çıkarılacak politika bu mu olmalı? çok bildiğim bir konu değil ama eminim kudüs hıristiyanlarındır diyen de vardır. çünkü farklı dönemlerde her üçünün de egemenliğinde bulunmuş bir yer. peki ne olacak? nereye varacak bu inatlaşma? bir de mevcut güç dengesinde müslümanların kazanma şansı var mı?

    gözleri ağlayıp ağzı nefret kusarken eliyle de kafa kesen, okul, metro vs. bombalayan, otobüsle, kamyonla kim olduğunu bilmediği insanları ezen müslüman imajından çok mu memnunsunuz? bununla mı kazanacaksınız müslüman olmayan, hatta müslüman kamuoylarının gönlünü? yüzlerce yıldır olduğu ve birleşmiş milletler tarafından da defalarca kayıt altına alındığı üzere, kudüs üç dinin de dokunulmaması gereken ortak merkezi olsa ne kaybedersiniz? "israil çekilsin, çünkü biz işgal edeceğiz" demeye getirmiş oluyorsunuz. bağırtıdan ne dediğinizi kendiniz de anlamıyorsunuz. siz işgal edecekseniz israil niye çekilsin? aklınıza başkalarına da makul gelecek ve israil'i ofsayta düşürecek bir politika gelmiyor mu?

    sizden her anlamda çok daha güçlü olan israil ve trump size defolun gidin burası yahudilerin diyecek, siz de yahudiler ve hıristiyanlar defolsun kudüs islam'ın diyeceksiniz ve bu davayı kazanacaksınız öyle mi? dahiyane bir plan! başarılar dilerim.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap