19 entry daha
  • her seks başlığında olduğu gibi yurdum delikanlıları gene cehaletini dökmüş buraya.

    gelin size kayganlaştırıcı hakkında bir kaç yararlı bilgi vereyim

    1-) hemen hemen tüm kayganlaştırıcı tasarımlar bu şekildedir. gülecek bir şey, komik bir durum yok. başlık bir ergenin kötü mizahından ibaret

    2-) vajina kuruluğu bir ayıp değildir. stres ve çevresel etkenler buna sebep olabilir. partneriniz sizi yeterince heyecanlandırmadığı için vajinanız kuru kalabildiği gibi partneriniz kılı kırk yarsa da bu kuruluk devam edebilir. bu tür durumlarda çekmecenizde kayganlaştırıcı bulundurmanın hiçbir zararı yok. 30 liraya alacağınız kayganlaştırıcı sizi bir yıl idare edebilir.

    3-) uzayan cinsel ilişkilerde vajina, ıslaklığını kaybeder. bu durumda acıya katlanmak yerine kayganlaştırıcı kullanmak en sağlıklısı. hem keyfiniz bölünmez hem de acıyla zevk arasında bir tercih yapmamış olursunuz.

    4-) tam erekte olmamış penisi kıvama getirmek için bir yoldur. seviştiniz, sigaraları yaktınız ama gece uzun. ikinciyi, üçüncü ve hatta dördüncüyü istiyorsunuz. fakat penisinizin pek bir mecali kalmamış durumda. yarı erekteden öteye geçemiyor. bu durumda penisinize ufak miktarda kayganlaştırıcı sürerek vajinanın içine girebilirsiniz. iki-üç git-gel sonrası penis kendini bulacaktır (altın tavsiye)

    5-) partneriniz oral seksten hoşlanmayabilir. çok normal. bu tür durumlarda aromalı kayganlaştırcılarla birbirinize alışabilirsiniz. kayganlaştırıcılar oral seks için uygundur.

    6-) kayganlaştırıcılar aynı zamanda harika bir masaj jelidir. masaj hoş bir jesttir partnerler için. öğren, uygula, uygulat!

    yani:
    -ilk deneyiminse kullan
    -sertleşemiyorsan kullan
    -ıslanamıyorsan kullan
    -yalamaktan iğreniyorsan kullan

    ayıp değil. pahalı da değil. abes değil.

    haftalık seks derslerimiz bu kadardı. gelecek hafta penis yüzüğü'nü işleyeceğiz.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap