3798 entry daha
  • ulan senelerin taraftarıyım. her sezonun lisanslı forması var, paramın yettiği en iyi yerden aldığım kombinem var, her sene de yenilerim. beşiktaş dergisine aboneyim, klüp üyesiyim, vodafone beşiktaş tarifesindeyim, kredi kartım da beşiktaş amblemli, para harcadıkça minik de olsa kulübe katkı yapanlardan.

    benim şimdiye kadar hiç şikayetim olmadı beşiktaşımdan. gerçekten, bu seneye kadar, hiç bir oyuncudan şikayetçi olmadım. son dakikaya kadar eleştirmedim. kötü performansına laf etmedim.

    ama caner, sen beni bugün bezdirdin. ulan 6 maç ceza yedin. geri döndün, dünyanın en boş, en yüzeysel, en formaliteden oynanan maçının son dakikasında, rakibine tekme attın. oğlum senin derdin ne?

    ben seni ilk geldiğinde takıma yakıştırdım, yeni bir evlilik, güleryüz falan, hırslı oyun. ama sonra ne olduysa, önce takım arkadaşlarınla kavga, sonra bu. sen benim için bittin.

    şu saatten sonra istersen şampiyonlar liginde tek başına bayern'i durdur, 2 gol 3 asistle oyna. istersen şampiyonluk getir takıma. sen benim gözümde bittin oğlum. bir çok beşiktaşlı dostumun da bana katıldığını biliyorum.

    şu takımdan defolup gitmesi gereken bir sensin, bir de mustafa pektemek. gideceksin. gideceksiniz.
3509 entry daha
hesabın var mı? giriş yap