35 entry daha
  • scam ihtimali olmayan cloud mining sitesi. http://bittrust.org/hashflare sitesindeki incelemelere bakabilirsiniz.

    şirketin instagram hesabı. çalışanlarının, datacentarlarının, ofislerin vs fotoğrafları var. 2015 yılından itibaren fotoğrafları var. https://www.instagram.com/hashcoins/

    ağustos ayından önce sınırsız kontrat satıyorlarmış. sonrasında muhtemelen maliyetler/karlılık için 1 senelik kontratlara dönmüşler.

    hashflare ile bitcoin, etherium, zcash gibi paraları üretebilirsiniz. üretmek istediğiniz coine ve hıza göre paket satın alabiliyorsunuz.

    hali hazırda ben 1,1 th/s hızla sha256 kullanarak bitcoin üretim yapıyorum. bitcoin için 1000 gh/s yani 1 th/s altında yatırım yapmamanızı öneririm. bitcoin dünyasındaki yoğun işlemler nedeniyle ücretler(bunu hashflareden cüzdanınıza para taşımak için havale masrafı gibi düşenebilirsiniz) artabiliyor. bunlardan etkilenmemek için en az 1 th/s yatırım yapmanızı öneririm.

    pool ayarlarınız için bu adresteki 3 günlük kazançları getirileri görebilirsiniz. önemli olan ortalama işlem hacminin yüksek ve işlem harcının düşük olması. bu ikisini sağlayan 2-3 poola yatırım yapabilirsiniz. bunu biraz karışık anlatmıştım. aslında demek istediğim son 24 saat ve 3 günlük sıralamadan faydalanıp yarını tahmin etmeye çalışıyoruz. son 3 gün ve 24 saate sıralamaya bakıp, 3 tanesini poola koyabilirsiniz. aşağıda örnekleri var.

    günlük pool değerlendirmelerini burada takip edebilirsiniz. (bkz: #72836869)

    pool ayarına yapamadığını söyleyen yazarlar olmuş. doğrudur seçili olan 3 tane havuz vardır. ama pool ayarlar simgesine tıklayıp ekran görüntüsündeki gibi değişiklik yapabilirsiniz.

    soru
    reinvest nasıl verimli yapılabilir?

    cevap
    reinvest için bence 3 konu var.
    1.paket fiyatları düşükken yapmak: paket fiyatları 2.2'ye yükseldiği için kısmen avantajı azaldı diye düşünüyorum.
    2.bitcoin fiyatı yüksekken reinvest yapmak: bitcoin fiyatı 18k-19k iken reinvest yapılsaydı daha fazla hızla satın alınabilirdi. birkaç gün sonra yine btc fiyatı artarsa bu madde sağlanmış olur.
    3.difficulty az olduğu sürece reinvest yapmak: difficulty gittikçe artacağı için hemen yapılmasında fayda var.
    ilk 1-2 ay reinvest yapılarak daha fazla hız kazanılması değerlendirilebilir. sonrasında normal üretime devam edilebilir. ben reinvest için en azından 18-19 k olmasını beklemekteyim. ve belki yılbaşında küçük bir kampanyaları olabilir.

    referansla 2 kişi üye olup alım yapmış, çok teşekkür ediyorum. ordan da küçük miktarlar gelmiş.

    19 aralık edit:
    an itibariyle zam yapmışlar. 10 gh/s fiyatı 1.5 $ iken 2.2$ dolar olmuştur.

    21 aralık edit:
    21 aralık pool ve haftalık değerlendirmeyi görebilirsiniz. (bkz: #72966422)

    not:
    son olarak bitcoinle ilgili daha genel soruları ve cevaplarını basit bir şekilde bu entryde yazmaya çalıştım.

    edit:soru ve cevap. yatırım tavsiyesi değildir

    28 ocak önemli edit: referans linkini kaldırdım. daha önce yazanlar olmuş. referanslardan sadece 2si gelmiş. geçenlerde bir yazar alım yaptığını söyledi ama referans bonuslarında göremedim. bu son durum benim güvenimi azalttı. ticket açtım. 10.000den fazla bekleyen ticket varmış. cevap gelince güncellerim.
240 entry daha
hesabın var mı? giriş yap