29 entry daha
  • netflix'in son zamanlarda çıkan en sağlam dizilerindendir ve fazlasıyla underrated kalmıştır.

    karakterlerin her biri, ayrı ayrı sevilesidir. yedi bölümlük bir mini-dizi olarak tasarlandığı düşünülürse, kısa süre içerisinde ekrana yansıtılacak sahnelerle izleyiciyle bağ kurulması gerekir. godless bunu başarıyla yapabiliyor.

    son zamanlarda yapılmış en sağlam western dizileri arasına girdiği rahatlıkla söylenebilir. hatta imdb'nin 50 top-rated western tv shows listesine de 4.sıradan girmiştir.

    işleyişi konusunda, karakter gelişimleri esas alındığı için dizi bazıları için ağır gelebilir. zira, sağa sola sıkan aksiyon dolu bir kovboy filmi izlemek istiyorsanız, godless kesinlikle bunun için iyi bir tercih olmayacaktır. olaylar; her ne kadar yavaş işlenmiş olsa da, olağanüstü bir sinematografi ziyafeti çektirdiğini söylemeliyim. çekimler, yapım ve yönetmenin başarısı, atmosferi sırf manzaraları için bile izlenebilecek sahneleri içeriyor.

    kurgusu, bağlandığı nokta ve genel olarak hikayesi gayet başarılıdır. bir takım yazarlar, ilk bölümle son bölümü izlemenin yeterli olacağı gibi yorumlarda bulunmuş; fakat bu tamamen karakter gelişimi, geçmişleri ve hikaye anlatımı açısından birçok şeyi kaçıracağınızdan ötürü, daha büyük bir zaman kaybı olacaktır.*
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap