2 entry daha
  • baslangici oldukca sancili olan yaslardir;

    universite bitmis, is sahibi olunmus, kucukken kurulan tatli duslerin bir kismi gerceklestirilmis, bir kisminin da sanildigi kadar tatli olmadigi farkina varilmis ve yeni dusler edinilmenin zamani gelmistir.

    gecmise baktiginizda, ne istediginizi bilmez hiperaktif ve de maymun istahli kosturmalariniz durulmus, ne istediginizi hala bilmezken, ne istemediginiz kesinlesmistir.

    ve simdi 30'larin basindasinizdir. hayat tecrubeniz, is tecrubeniz yerli yerine biraz olsun oturmus, yeni dusler, hedefler belirlemenin zamani gelmistir.

    birlikte oldugunuz insanla tamam mi devam mi kararlari, is degistirme planlari, maddi olgunluga biraz olsun erisip keyiflerin yerine oturdugu, zevk icin bilerek, tad alarak planlarin yapildigi, mekanlarin olustugu, zevk anlayisinin kemislesmeye basladigi guzel zamanlardir.

    cogu zaman bir donum noktasidir 30'lu yaslarin basi. neye,nasil devam edeceginizin, hayatinizin iyisi ile kotusuyle kontrolunu elinize aldiginiz, gercekten hayati yasamaya basladiginzi yaslardir.

    bir kadin icin ise cizgilerin artik yavas yavas oturdugu, olgun heyecanlarin yasandigi, artik kadin olundugu, kadina en cok yakisan yaslardir. bedenini, ruhunu, zihnine daha bir dost olup, kendi ile daha bir baristigi.

    bir erkek icin hevesini, alip doydugu, daha kaliteli zevkler edinip, ceki duzen verdigi, toyluk yaslarinin gectigi, en cekici oldugu yaslardir.
359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap