662 entry daha
  • tsi gün ve saati ile 17.12.17 03.30'da başlayan maçta harikalar yaratan basketbolcu. öncelelikle niye sevindiğimize karışan tırtoya/lara cevap vereyim sonra maç ve cedi özelinde konuşuruz.
    cedi'ye hayranız/hayranım. tıpkı bir şarkıcı, oyuncu, futbolcu, siyaset adamı hatta padişaha olunabildiği gibi ben de bir basketbol oyuncusuna hayranım. onunla özdeşim kuruyorum. bu beni rahatlatıyor. mutlu oluyorum. umarım bu kısa cevap sizi tatmin edebilmiştir sayın amınakoyduğum.
    maça ve cedi'nin özel performansına geçiyorum. cedi bugün harika oynadı. yukarıda bir yerlerde dendiği gibi öyle çöp zamanlarda değil clutch denen zaman diliminde ve dördüncü periyodun tamamında oynadı. 10 sayı attı. emin olun dwayne wade bugün adetli gibi oynamıyor olsaydı daha çok atardı. bugün tamamı yanlış tercihlerle oynayan wade cedi'ye hiç top atmadı. lebron cedi'yi oyuna sokmasını bildi ve cedi 10 sayıya ulaştı. benchden müthiş bir enerji getiriyor cedi. savunma yapıyor, sürekli oyunda. zaten cleveland'ın geçen seneki en büyük eksiği bench katkısı idi bu yıl bunu yapabiliyorlar ve bunun başında da cedi geliyor. 2-3 dakika hatta hiç süre alamazken bugün 23 dakika sahada kalan bir isimden bahsediyoruz.
    neyse dağıtmayayım. cedi bugün iyiydi. kendisini tebrik ediyorum, bilmem okur mu buraları. rotasyona girmek kolay iş değil. takıma kendini sevdirmek kolay iş değil. taraftarın olumlu reaksiyonunu almak kolay iş değil.
    #thefirstcedi
3179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap