7 entry daha
  • şöyleki stream of passion bir arjen lucassen projesi olup arjen şahısı gayet başarılı bir vokal olan marcela ile grubu yürütmüştür. grup baya bir tutmuştur. arjen denilen tip ne kadar bana itici gelsede progressive olayında bu işin allahıdır. king olarak bilinir. arjen yoksa bu grupta olmaz. dolayısıyla dağıldılar.

    bu abla ise sesi iyi herşey güzel ama malesef arjen'in bir parmak şıklatmasına bakar olay. sonra kedileriyle mutlu bir hayat yaşar emekli olur. kendisini tek başına malesef daha göremedik. sadece arjenin projelerinde gözüküyor. tahminimce arjen iş var diyip telefon ediyor ve bu meksikalı abla geliyor.

    kişisel görüşüm 82 adet grup değiştirmiş, bölmüş, parçalarmış karı koca bu işi yapan,işin kaşarı ve arjeni arkasına alan anneke* ile meksikadan gelip daha cin olmadan çarpışmak yerine birazcık daha yanında takılsa piyasada gözükse ilerde daha iyi bir yerlere gelebilir. malesef önce gelen köşeyi kapıyor genelde.

    neyse solo şarkısı da var ve gayet başarılı. kendisine bir ekip kurup böyle şarkılar yapsa belki durumu değişebilir. ünlü olana kadar yancılık yapmayacaksa bir tık üstün çaba sarfetmek gerekiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=20ggszxj4cy
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap