7 entry daha
  • g-eazy'nin 15 aralık 2017'de piyasaya sürdüğü, müzik kariyerinin dördüncü stüdyo albümü. bence şu ana kadar yaptığı en iyi albüm. g-eazy'nin müzik olarak genel piyasadan biraz daha uzaklaştığını görüyorum. sözler de genelde klasik g-eazy izleri var. para, içki, seks, uyuşturucu, sarhoşluk temalı şarkılar. halsey ile beraber yaptığı him & i, charlie puth düeti olan sober, asap rocky ve cardi b işbirliği no limit, zoe nash ile beraber seslendirdiği ve albümle aynı adı taşıyan the beautiful and damned, kehlani'nin katkıda bulunduğu crash & burn, sg lewis'in şarkısı olup g-eazy'nin yeniden yorumladığı no less ve tek başına söylediği but a dream öne çıkan şarkılar. ancak bir tanesi var ki albümü ilk defa dinlerken birden fazla kez tekrar tuşuna bastırttı.

    g-eazy & sam martin - leviathan

    albümün en iyi şarkısı kesinlikle. onun dışında albümün tek falsosu da cardi b namlı, bet sesli, konuşurken sesini duymaya dayanamayacağınız bir şarkıcımsı kişiliğin albümün belki de en çok reklamı yapılan teklisinde bayağı bayağı şarkı söylediğini zannederek rol alması. yoksa o şarkıdaki beat gayet güzel. cardi b bölümleri hariç severek dinliyorum.

    kısacası olmuş bu albüm. çok ama çok büyük bir hit barındırmasa da olmuş denilebilecek ve zevkle dinlecek bir albüm yapmış g-eazy.
hesabın var mı? giriş yap