30879 entry daha
  • özellikle son iki sezondaki şampiyonluklarla peydah olan dalyarak bir ergen taraftar kitlesi bulunan güzide kulübüm.
    normal şartlar altında pek muhattap olunmayacak bu tipler sosyal medyanın ve bu mecranın verdiği anonimliğe sığınarak analiz sıçıyorlar. özellikle burada yazdıkları çok geniş kitlelere ulaşıyor malesef. böylece ulemalık taslama lüksünü edinmiş oluyorlar. aklı başında taraftar gülüp geçiyor ancak bir kısım taraftar buradaki tepkileri okuyup etkileniyor. en basitinden biz de renktaşlarımız ne demiş, takım hakkında ne yazılıp çizilmiş diye maçlardan sonra girip buraları okuyoruz. tam da bu yüzden mücadele edilmeleri gerekiyor.
    "sevinmek için sevmedik diyenlerin devrini kapatacağız"
    "şenor köyüne dön hamsili pilav ye"
    "romatikleri loserları sikeceğiz"
    "orta sahaya 3 sol kanada 2 forvete 4 tane çok üst düzey topçu lazım yoksa şampiyonluğu unutun"
    "taraftar dediğin top rakipteyken hakem rakibe faul verirken ıslıklayacak sahayı dar edecek aga 90 dakika avazın çıktığı kadar şarkı türkü olmaz winner olmamız lazım"
    "oğuzhana 2 m € vermem 6 veren varsa durmayın satın aq vitaminsizini"
    yok ya? başka ne istiyosunuz? başka bi arzunuz var mı?
    bu takım büyük emeklerin ve acıların üzerine kuruldu. yanlışları da olsa, hak ettiği başarıyı ve saygıyı göremeyen şenol güneş, aile ortamına fazlasıyla sahip ama bu başarıya aç camia ile buluşunca mucizeler ortaya çıktı. siz sıcak evinizde götünüzü yayıp maçları izleme zahmetine dahi girişmezken bugün sövdüğünüz "sevinmek için sevmedik" tayfa olimpiyatta, başakşehir'de, ankara'da, konya'da avazı çıktığı kadar bağırıyordu: "ölümle yaşamı ayıran çizgi, siyahla beyazı ayıramaz ki..."
    başarıyı herkes aynı vakurlukla karşılamıyor malesef. iki sezondur hayatı bize daha güzel kılan bu şampiyonlukların ve güzel futbolun malesef böyle olumsuz sonuçları da var. ancak böyle küstah tipler beşiktaşımızın genetiğine aykırıdır, bizde karşılık bulmaz. burası istanbulun diğer iki malum camiasından farklıdır, nitekim defalarca anlatıldığı ve birçok örneğiyle yaşandığı için daha fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

    ben de bu haysiyetsizlerin anlayacağı dilden konuşayım madem: şu sözüm ona aşşırı realist, kolunu kessen damarından winnerlık akan, en ufak puan kaybında taş üstünde taş kalmayacak diye öten otuz birci ergen tayfayı temizleyeceğiz. and olsun ki yapacağız.
25258 entry daha
hesabın var mı? giriş yap