30882 entry daha
  • gerçek bir 10 numara pozisyonu oyuncusu aldığı takdirde ligin mutlak şampiyonluk adayıdır. şimdi de aday tabi ki ama sürekli ıkınıyoruz. 17 aralık 2017 beşiktaş osmanlıspor maçı bize bir kez daha gösterdi ki orta-gol şeklinde hücum ilk 30 dakika tutmazsa maç 0-0, 1-0'a falan kalıyor. tutarsa ondan sonra lale gibi açılan rakibi allah kurtarsın. tabi bu dediğim ligin kapanan takımları için geçerli.

    valla bir mucize filan olsa ve talisca gerçekten çin'e 7 milyon euro'ya itelense ve biz ister juan mata, ister mkytarian olsun şöyle sosa'nın yarım gömlek üstü bile olsa bir 10 numara alsak ve oyun biraz ortaya dönse yeter.

    quaresma gerek kendini, gerekse takımı çok yıprattı artık. ligde galatasaray maçı hariç son 5 maçın özeti ne yazık ki bu. haftaya maçlar bittikten sonra çok ilginç bir sıralama bizi bekliyor. ligin ilk 7 sırasındaki takım birbirine çok yakın olacak. kayserispor, göztepe ve trabzonspor, şampiyonluk adaylarından puan alabilecek takımlar. aynı takımlar bize açılsa da, kapansa da bizim ne yaptığımıza göre skor belirleniyor. 13. dakikaya iki tane karşı karşıya gol kaçırdığımız zaman o maç ne yazık ki 0-0 bitiyor.

    tahminim son 8 maçtan 22 puan alacağımız yönünde. o son sekiz maça 3 puana kadar bile geride girersek şampiyonluk bize daha yakın olur diye düşünüyorum. fakat bu 22 puanlık maçlarda artık ilk yarıdaki gibi "90 dakikada 56 orta yaptık abi, girmeyince girmiyor işte" gibi bahane lükslerimiz kalmıyor. quaresma'nın ortaları, babel'in ters katları tek çözüm değil, takımın aynı maç içinde 5 hücum varyasyonundan ikisi olmalı sadece.

    kimden alındığı önemli olmadan 68 puanda olası şampiyon, 71 puanda ise mutlak şampiyon olacağımızı düşünüyorum.
25366 entry daha
hesabın var mı? giriş yap