3 entry daha
  • okuyunca aklıma doğrudan can dündar ı getiren vahim açıklamalardır. bu tarz suikastlar türkiye için tıpkı iran gibi on yıllarca silinmeyecek kara bir leke olur. muhaliflerini ülke dışında takip edip öldüren bir ülke olamaz türkiye. bunu ülkedeki karanlık eller bile yapsa bu ülkenin, hepimizin üzerine yapışır. hükümetin tamamının değil bazı unsurlarının bile bu işe yol vereceğine inanmıyorum. önemli olan bu tip oluşumların tamamen engellenmesi. ancak özellikle 15 temmuz dan sonra durumdan vazife çıkaran, iktidara yaranmak için kraldan çok kralcı olan çok güruh türedi. ne yazık ki bu söylentiler yakında fiiliyata dönüşebilir.

    unutmayalım; hrant dink'te yargının hedef haline getirmesiyle ve tüm güvenlik güçlerinin "organize" göz yummasıyla öldürüldü.

    aman diyeyim.

    peşin edit: gerek asala terör örgütüne karşı gerekse zaman zaman pkk terör örgütüne karşı türkiye yurt dışında her zaman bir operasyon yapabilir ve çok başarılı operasyonlar yapmıştır da aynı zamanda. ama terör ve şiddete bulaşmamış muhalif fikir insanlarını öldürtmek olacak iş değil.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap