10 entry daha
  • son zamanlarda kur farkı yüzünden steamin türkiye için oyun fiyatlarını yeniden düzenleyeceği konuşuluyor. henüz yapılmış resmi bir açıklama yok ama bu indirim son fırsat olabilir. almak istediğiniz oyun indirime girerse kaçırmayın derim. ben re7 için pusudayım. indirim gelmeden önce oyun 89tlye düştü. iyi bir yüzde ile yapıştırırım. bunlar dışında;

    korku oyun bazında hala oynamadıysanız;

    amnesia: indirimlerde çok komik bir fiyata düşüyor. türün meraklıları kesinlikle kaçırmasın.

    outlast : outlast ve dlcsi olan whistleblower da indirimde gayet makul fiyatlarda gezen oyunlardan. ben genel kanının aksine outlastın korkunç bir oyun olduğuna inanmıyorum hatta bir süre sonra gayet ortama alışıyor ve rahatça gezebiliyorsunuz ama outlast iyi bir oyun. senaryosu merak uyandırıcı ve sonunu gerçekten görmek istiyorsunuz.

    soma : amnesia ekibinin başyapıtı. oyun tarihinin en güzel senaryolarından birine sahip olan soma kesinlikle oynamanız gereken bir oyun. tahminimce 10-15 tlye kadar düşecektir.

    layers of fear : muhteşem bir görsel zevk. her saniye sizi tetikte tutarken, hikayesini de sanatla veren bir oyun layers of fear. humbleda bedavaydı en son hala öyle olabilir. eğer orda kaçırdıysanız bu oyun da 5-10 tl civarı bir şey olacaktır. kesinlikle kaçırmayın derim.

    korku oyunu türü dışında herkesin her zaman önerdiği gibi limbo ve inside ikilisini önerebilirim. indie oyunlarla pek aram olmamasına rağmen bu iki oyunun gerek puzzle mantığı gerekse de fondaki atmosferi sizi birden içine alıyor.

    witcher 3. alın abi bunu. 29tlye hayatınızın serüvenini yaşayın. bende var, yazılım kabul etse yine alacağım o kadar yani. hem de dlcler bu fiyatın içinde. gerçekten bedavaya yakın. 60-70 saatlik gameplay ve 29 tl.

    çok multiplayer seven biri değilim ama cs:go şöyle işten gelip 1 saatlik oynadığımda baya zevk veriyor. hilecisi filan çokmuş ama ben pek takılmıyorum öyle şeylere. oyunu sahiplenmiyorum çünkü rank peşinde filan da değilim. öyle kafa dağıtmalık bir oyun arıyorsanız cs:go iyi bir tercih.

    resident evil serisi de türün meraklıları için iyi bir tercih. korku olarak olmasa da 4-5 aksiyon olarak gayet doyurucu.

    başta dediğimi tekrarlayim, çok çok istediğiniz bir oyun sağlam bir indirimdeyse kaçırmayın derim. gelecek yıl ne gösterir bilinmez.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap