10 entry daha
  • sprint: kadınlar 7.5km erkekler 10km mesafede yarışır. 3 tur atılır, biri yatarak atış, ikincisi ayakta atış ve üçüncüsü atışsız olmak üzere. katılımcılar belirli mesafelerle yarışa başlar. yani yarışı son tamamlayan aslında birinci olmuş olabilir.

    pursuit: bir önceki yarışta (ki genelde sprint olur) elde edilen zaman farkına göre katılımcılar yarışa başlar. ikinci ile birinci arasında 2 saniye varsa, ikinci birinciden 2 saniye sonra başlar yani.

    kadınlar 10 km erkekler 12.5 km mesafede yarışır. 5 tur atılır, ikisi yatarak, ikisi ayakta, son tur da atışsız olmak üzere. sprint'in aksine, bunda tam bir yarış ve mücadele havası vardır. ayrıca nişancılığın önemi daha yüksektir.

    mass start: herkesin aynı anda başladığı disiplin. kadınlar 12.5km erkekler 15km'de yarışır. turların dağılımı pursuit'te olduğu gibidir.

    individual: kadınlar 15 km, erkekler 20 km yarışır. yarış 5 turda tamamlanır ve sırayla uzanarak, ayakta, uzanarak ve ayakta atışlar gerçekleştirilir. ceza olarak tur değil, süre ekleme vardır. katılımcılar 30 sn arayla yarışmaya başlar.

    relay: bayrak yarışı. 4 farklı oyuncu, kişi başı 3 turda yarışır. mantık aynı, bir ayakta bir uzanarak atış. diğerlerinden farkı 5 atış tutturamazsanız, 3 mermi hakkınız daha vardır ama bunları teker teker silaha yükleyip atarsınız. bunlar da tutmazsa ceza turları atılır.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap