5 entry daha
  • bir kaç ay önce tesadüfen fark ettiğim youtuber. aslında kendisine youtuber demek biraz yanlış sayılabilir çünkü daha önce yahoo'da, bugünlerde de über'de front-end developer olarak çalışan bir yazılım mühendisi.

    fark ettiğim zaman diğer videolarına bakacak vakit bulamamıştım ama ilk izlediğim videosunda samimiyetini gördüğüm için takip etmeye başladım. meslektaşım olması sebebiyle hem mesleki bilgiler hem de yurt dışı imkanları hakkında dolu içerikler üretiyor. gelir kaygısı olduğunu düşünmüyorum, dolayısıyla youtube üzerinden bir çok kişiye ulaşmayı bizlere yardımcı olabilmek için yaptığına inanıyorum.

    gizli saklı olmadan açık açık her detayı da konuşmayı seven birisi. aldığı maaş teklifini, iyi kötü yanlarını, neyi nasıl yaparak bu duruma geldiğini de sıkça anlatıyor.

    buraları okuyorsa kendisine bir selam göndermiş olalım. bir de yazılım test mühendisliği ile ilgili videolar da gelirse sevineceğiz. ne düşüyor, tavsiyeleri neler, yurt dışında test mühendisinin yeri gibi videolar gelse ülkemizdeki meslektaşlar için de bilgi verici olur diye düşünüyorum.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap