1 entry daha
  • 2016'da isviçre'de kurulan bir firma. blok zincir teknolojisinin ve ıot (internet of things) ile kombine edip tedarik zinciri süreçlerinin iyileştirmesi için çözümler üretmeyi hedefliyor.

    ekibin linkedin profillerine baktığımız zaman ceo'nun gopro geçmişi var. diğer co-founder pascal degen, aynı zamanda novartis'te ürün paketleme ve lojistik müdürü. diğer üyelerin ve advisorların üniversite ve ilaç sektöründe deneyimi var. tek sıkıntı olabilecek durum, şu an çalışan mühendislerin yeterli tecrübede olmaması sayılabilir.

    şirket yakın zamanda yeni bir ürün çıkaracak ve müşterisi de hazır gibi. (muhtemelen bence novartis olacak, çünkü yukarıda da bahsettiğim gibi advisorlardan birisi novartis'te müdür ve insider bilgi olmasından çekinip yatırımcıları etkilememek için şimdilik bekletiyorlar) varsayalım başka bir şirket ile anlaşma yaptılar. bu bile şimdiki fiyatının (bu entry yazılırken fiyatı 3.18$) birkaç kat artması için yeterli olur bence. ilaç/sağlık sektörü her zaman büyük potansiyel barındırır. şirketin geleceği parlak gözüküyor. uzun vadeli sağlam bir getiri potansiyeli olduğunu düşünüyorum. türkiye'de çoğu kişinin bu coin ve şirketten haberi bile yok. yeni şeyler buldukça editlerim. kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın. ytd.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap