733 entry daha
  • hiç aklımdan çıkmayan gecedir.

    1995 yilinda ileri derece panik atak, anksiyete, okb kombinasyonu iceren rahatsizliga yakalanmiş ve tedaviye baslamistim. tedavim yaklasik 2 yil sürmüstü.

    1999 yilinda 4 tertip olarak acemi birligime teslim oldum. kasım ayinin 24 ü, hava buz gibi soguk. saat gece 22.00 ye kadar it gibi dısarida beklettiler bizi. en sonunda koguslar a aldilar. usta bir asker geldi ve sabah kalktığımızda çarşaflari nasıl düzenleyecegimizi gösteriyor, tabii paso söverek! "sabah yataklarinizi kontrol ettigimde, anlattigim gibi yapamayani söyle zikerim, böyle domaltirim.. vs".

    neyse! usta asker gittikten sonra, lambalar söndürüldü ve başımızı yatağa koyduk. koydukta! bir türlü uykuya dalamiyorum aq. içimde bir sıkıntı, anksiyete sormayin gitsin! zaten sinirlerim bozuk, 2 sene kadar tedavi gormusum "ulan olum yine yinemi hastaligim nuks edecek, napcak!"diye düşunuyorum.

    neyse böyle belki 1-2 saat yatagimda bir saga, bir sola döndüm durdum. bu arada diger ranzalarida gözlüyorum yattigim yerden. bir kaç askerin uykularindan sıçrayarak, bagirarak uyandigini gördüm. onlari gorunce içine sıkıntı düsenin bir tek ben olmadigimi fark ettim. en sonunda dalmışım. ve şöyle bir sesle uyandım:

    -koğuuuuş kaaalk...
1503 entry daha
hesabın var mı? giriş yap