107 entry daha
  • alıp olabildiğince uzun süre bozdurulmaması gereken kripto para. herkesin aradığı "al unut" paralarından. bir de gas veriyor ki bu da elinde büyük çaplı neo bulunduranların neo'yu daha uzun süre yatırım amaçlı saklamasına sebep olabileceğinden piyasa arzının toplam arz miktarına nazaran düşük kalmasını ve kritik eşiklerden sonra fiyatının çok hızlı yükselmesine sebep olabilir.

    ocak ayında avrupa turu yapıyorlar:
    https://neo.org/blog/details/3054

    bu da hali hazırda neo altyapısı kullanan uygulamalar:
    https://neo.org/dapps

    şimdilik aralarında aya doğru gidecek kapatisede bir şey yok gibi ama mart ayında sonlanacak bir yarışmaları var. o zamana kadar oldukça iyi şeyler ortaya çıkabilir.

    edit: şu "yarışma" meselesini açayım biraz. toplam 490000 usd ödüllü bir yarışmaları mevcut. katılımcıların neo'yu geliştirmeleri isteniyor. şu ana kadar çinden 80, abd'den 45, rusya'dan 9, hindistan'dan 19 kişi/takım katılmış. bu sayı mart'a doğru mutlaka katlanacaktır. ve ocak ayındaki avrupa turu da katılımı artırabilir. yarışmanın sonunda kazananın dışında da öne çıkan kişiler/takımlar silikon vadisinde düzenlenecek neo devcon'a davet edilecek/miş.

    özetle;
    hiç beklemediğiniz bir anda hiç beklemediğiniz bir şekilde yatırımınızı önümüzdeki 4-5 ay içinde rahatlıkla 2'ye 3'e katlayabilecek bir platform neo. 70 doları görmüştü daha önce. 2018 ortalarına doğru 200 doları geçeceğini düşünüyorum. 6 ay sonra editlerim bunu. bakalım öngörülerim ne derece tutuyormuş.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap