7 entry daha
  • bu kadın kadar gıda endüstrisinden reklam alan başka bir diyetisyen görmedim. kadın yakında alkol, sigara üreten firmalardan da para alıp günlük şu kadar nikotin kullanımı normal, kullanabilirsiniz derse vallah hiç şaşırmam.

    kadınla instagramda tesadüfen karşılaştım ve ilk günden beri oha bu da çok fazla diyerek kendisinin hesabına ara sıra bakıyorum.

    şimdi bu kadın birkaç şey ezberlemiş, ağzı iyi laf yapıyor ama içi resmen bomboş, sıfır bilim ile işini götürüyor.

    bir kere canlı yayında denk geldim light kola’nın bir zararı yok, şekerden ve ekmekten niye korkuyorsunuz anlamıyorum, sonra paketli gıdalar eğer doğru şekilde üretilirse size dosttur, işte bilindik markaların ürünlerinden korkmayın, ekmeksiz olmaz ama paketlisi lütfen daha da neler neler inanamazsınız en son da manyak karı nesquik anne ve çocuk beslenmesinde bir güzel önerdi.

    hayır salaklar da buna inaniyor, ben hala nasıl bu kadar çok danışanı var anlamıyorum. bizim toplumumuz sahtekar insanlara prim vermeye bayılıyor. bu kadın markalardan reklam için dünya paraları alıyor, başka da hiçbir şeyle ilgilenmiyor. sıfır insaniyet, merhamiyet bir de konuşmalarını görsen müthiş sahtelik. becel margarini, tereyağa tercih edin bile dedi bizzat paylaşımı bile var mayıs 2017 tarihinde ya başka ne diyeyim ki.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap