6 entry daha
  • 1966 trabzon doğumlu öz laz çocuğudur lemi celik. futbola trabzonspor'da başlamış ve kazandığı tek lig şampiyonluğunu minikler liginde elde etmiştir.

    uzun seneler trabzonspor'da oynamasina rağmen sürgün olarak bir sezon altay bir sezon da ağrıspor'da oynadı. badi badi yürüyüşü ve dal taşak meydana çıkaran küçük şortuyla türk futbolunun unutulmazları arasına girdi.. trabzonspor'un kappa firması ile anlaşması ve kappa'nın italya milli takımı için ürettği dar, vücudu saran ve ortaya çıkaran formalarının göbeğini iyice ortaya cikarmasıyla jubile yapması yönünde baskı görmüştü.

    hiç beklenmedik anlarda röveşata, vole, yerden ters burgu ile kafa vuruşu gibi kendisinden hayatta beklenmeyecek hareketler denerdi. trabzonspor taraftarları kendisini urbain braems'in trabzonspor'un başına geldiği ilk sene az daha başını yakacak olmasıyla hatirlar.
    trabzonspor'un farklı önde olduğu bir lig maçinda, o gün üç gol atıp bir asist yapmış olan lemi'yi taraftarlara alkışlatmak için oyundan alan braems, tabi ki lemi'nin yedek kulübesine el kol hareketleri yapıp oyundan çıkmak istemeyeceğini düşünmemişti. lemi'ye hak veren trabzonspor tribünleri yedek kulübesine pet şişe fırlatmış, urbain braems meramını uzunca bir süre sonra ancak anlatabilmişti.breams daha sonra da yeni rakı - hamsi müptelasi olup bu diyardan göç etmişti.

    son zamanlar da trabzonspor'un oyuncu izleme komitesinin başı olan lemi'nin en önemli icraatları arasında real madrid'in almasına kesin gözüyle bakılan robinho'yu beğenmesi, şu an takım da olan szymkowiak'in yanında sözleşme imzalanırken pişmiş kelle gibi sırıtması var.

    kendisi ayrıca karadeniz teknik üniversitesi beden eğitimi bölümünde yaklaşık 25 senedir okumaktadir.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap