28 entry daha
  • şu yazışma çok şeyi anlatıyor....

    https://i.hizliresim.com/lokoov.jpg

    sonuç ortada

    150 dolar üyelik parası - danışmanlık 500 dolar - shopify a sizi her üye yaptıklarında almış oldukları affiliate parası cabası ...

    https://www.shopify.com/affiliates müşteri başına 2000 dolara kadar kazanç, affiliate falan öğrenin bunları gençler.

    adamlar 1000 kişiyi üye yapıp milyoner olacaklar, sonuçta 2 satış yapmışsın şükret diyecekler.

    üye olanlardan buraları okuyan varsa kulaklarına küpe olsun. zararın neresinden dönerseniz kardır. iş yapamıyorum diye bir de 500 dolara danışayım falan demeyin.

    bir de öğrenci yorumlarını içeren bir video var bunların... aldığım eğitimden sonra işimi kurdum aylık 1000 dolar cebe atıyorum diyen yok..varsa yoksa ufkumuz arttı, beyinler arası nöronlar gelişti muhabbeti..

    dropshipping zor iştir gençler ..5 dolarlık malı 40 dolara satmak isteyen tek akıllı siz değilsiniz. bu iş için ingilizce bilmeniz şart..ingilizce videolar bi ton youtube da..

    2-3 ay oturup adam akıllı bir site kuracaksanız . seo, ads, blog kasacaksınız.

    internetten para kazanmanın onlarca yolu var. dropshipping bunlardan sadece birisi. bu işin dünyada döndüğü yer https://www.warriorforum.com/ dur. açın ordan bol bol okuyun.

    ingilizcemiz yok diyenler varsa peşinen söyleyeyim, o ingilizceyi öğrenin. millet iş sahibi olacam diye 4 sene üniversite okuyor, kpssye giriyor.. bu işe kafayı taktıysanız birkaç ay yatırım yapın ingilizceye.

    yoksa türkçe ders veriyor diye böylelerine mahkum olursunuz.

    bir de armağan kızılcan diye biri var. o da aynı mantık bunlarla.. 1000 dolar falan istiyor
365 entry daha
hesabın var mı? giriş yap