1258 entry daha
  • kusura bakmayın ama açıkçası "yapacağınız virali sikeyim" dedirtmiş firmadır.

    milletin davalı olduğu birisi var mı, gerçek hayatta tehdit aldığı birisi var mı, millet kimlerle muhattap oluyor, türkiye gibi saçma sapan bir ülkede millet nasıl bok yoluna gidiyor düşünmeden endişelenenlerle dalga geçen giriler yazmışlar bir de. ulan herkes sizin gibi işsiz, sizin gibi dertsiz mi? milletin bin tane derdi var şeyini şeedeyim. ben yine burada pek bir şey yazmıyorum, dolayısıyla birisinin beni karıştırdığını düşündüm ve sonra nick altını okudum ama birçok insan burada anonimliğine güvenerek içini döküyor, rahatlıyor. ekşi sözlük böyle bir şakanın yapılacağı son yerlerden birisi bence. düşünsenize; anonimliğinize güvenerek buraya gelip kafa dağıtıyorsunuz, sonra çat bu mesaj geliyor, üstelik belki de daha ilgili yazarın nick altına da hiçbir şey yazılmamış, diziyi izlemiyorsunuz, cevap atıyorsunuz gitmiyor vs. hiç hoş olmayan şeyler.

    ayrıca böyle provokatif bir şekilde özel mesaj üstünden reklam nedir yahu? resmen taciz. normalde girilerle ilgili mesaj atınca millet üstüne özelden tartışmak güzel oluyor ama şu noktadan sonra özel mesaj olayını kapattım vallahi. gerçi site istese yine gönderir, biliyorum ama en azından 1 saniye bile olsa "ne oluyor lan?" demem, direkt siktiriboktan bir reklam olduğunu anlarım. yönetimden rica ediyorum bu tercihime saygı gösterip artık bir dahakine bana bir şey yollatmasınlar.

    önceki bir girimde netflix için olumlu şeyler yazmıştım, şu vakitten sonra netflix hakkında olumlu konuşanı siksinler. saadettin teksoylu, orklu reklam falan iyiydi. bu sefer güldürmedi netflix.
7159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap