173 entry daha
  • hani insan bir seylerin yaklasmakta oldugunu, bir seyler olacagini hisseder ya, hani bir seylerin degisecegini ve eskisinden farkli olacagini hissedersiniz ya, bilmem hisseder misiniz, ben oyle hissediyorum arada. arada dediysem, epey arada. sanki yine bir seyler degisiyor icimde. sanki bir surece girdim de bir suru duygu hucum edercesine yuregime dolusuyor. bazi duygular azaldigi icin otekilerin gorunurlugu artmistir belki.

    icinden bir suru rengin ve bicimin akmakta oldugu tuhaf bir irmagin icinde gibiyim. cizerek anlatsam daha iyi olacak. buna yakin bir seyler iste. aklimda bir suru dusunce ve bir suru fikir ile yuregimde bir suru duygu, ne yapacagimi bilemez haldeyim. onceleri boylesi bir degisimi hissettigimde korkar ve ne yapacagimi bilemez halde kendi icime donerdim. simdi kendimin daha fazla farkinda olarak izliyor, dinliyor ve bekliyorum. insanin kendi degisimine tanik olmasi da tuhaf bir his dogrusu.

    aslinda yazacak bir suru seyim vardi; ama arada gidip resim cizince elimde hic sozcuk kalmadi. resim oldu sozcuklerim. olsun, boylesi de guzel.
213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap