aynı isimde "cenk tosun (sözlük yazarı)" başlığı da var
3593 entry daha
  • everton forumlarında tartışması devam eden futbolcu. en beğendiğim yorum ise şu oldu; "cenk'i besleyen çok iyi winner'lar var. babel etkileyici futboluyla hollanda milli takımına geri döndü. quaresma zaten yetenekli futbolcu. defans hattı şampiyonlar ligi seviyesinde. beşiktaş hücum ağırlıklı etkileyici futbol oynayan bir takım. bence cenk tosun'dan çok şenol güneş'e ihtiyacımız var."

    devre arasında ilk 11 oynayan futbolcuyu satmaya sıcak değilim ancak cenk bir daha 23 milyon euro piyasa yapabilir mi emin değilim. bir sene sonra da sözleşmesi bitiyor. en büyük korkum ise gelecek paranın çarçur edileceği endişesi. yönetim bugüne kadar yüzümüzü kara çıkarmadı ancak ilk defa ellerine bu kadar büyük para geçecek, umarım dikkatlice kullanılır.

    rüyamda gelen paranın arda turan'a yatırıldığı ve maaşının da çok yüksek olduğunu gördüm. allahım esirgesin.

    cenk satılmazsa üzülmem. bayern münih karşısında şansımız hala devam ediyor. bu kadar formda oyuncuya her daim ihtiyacımız var. biz paramız yokken de az paraya iyi oyuncular bulduk, inanıyorum ki yönetim yine bulur.

    masada sıkı dur yiğidim, güç bizden yana.

    bu transfer gerçekleşirse süper lig için de bir dönüm noktası olur. bundan sonra kimse artık elini kolunu sallaya sallaya 5-7 milyon euro'ya yıldız veya yıldız potansiyeli olan oyuncularımızı satın alamaz.
4138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap