7 entry daha
  • yaziliyor oyun güzel oyun güzel ama !
    insana içinden ;

    " kardesim ! siz böyle aptal bir element gördünüz mü hiç hayatinizda ? böyle zavalli ve öküz bir ai ile oynadiniz mi ? element'in bulundugu odaya bir adet shotgunli eleman giriyor, sizden baslayarak bütün ekibi indirebiliyor !? yok reflex, tik yok !!

    hem swat 3teki karizmatik squad leaderimize ne olmus ?? simdi ahraz ahraz bagiran bir eleman gelmis !! "get down" yok "gedaaan" var ! peki dinleyen var mi ? yok !? e normalde tehdit olan biri dinlemeyince vurulur di mi ? yani tehdit, adi üstünde ! ama vurunca "unauthorized use of deadly force" gibi bir saçmalik gündeme gelmis ! görevdeki puandan kaybettiriyor ve görev tamamlanamiyor !????"

    dedirtmekte oyun adeta. ve tabi daha nice sinir bozan düsünceyi bünyesinde barindiriyor.

    oyunu paintball bazli silahlarla oynadim, bütün suclulari etkisiz hale getirdim ama 2 adamimi kaybettim. oyunun bana verdigi skor: 100 üzerinden 93 !

    sonra bir swat edasiyla, tüfegim ve tabancamla girdim göreve, hiç elemanim yaralanmadan temiz bir sekilde görevi tamamladim. verdigi skor: 100 üzerinden 10 !

    yani düsündürüyor oyun insani, ulan is mi ben rehine operasyonunda terröristlerin ölmemesi için hem rehinelerin canindan hem de ekibimin canindan fedakarlik mi vereyim ?!hatta rainbow sixciler ya da eski swatcilar verir mi ? hiç sanmiyorum.

    bunun gibi hatalari barindirmakta bu oyun. grafik veya oyun sistemine birsey demiyorum gayet güzel olmus o reviewlarda 8.5-9.0 ortalamayi haketmis.. ama ai 0 yani..

    sierra acil bir patch çikarmazsa millet açar bu saçma oyunu, cheat ile oynar, b.k olur oyun.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap