9 entry daha
  • penne all arrabbiatanin mukemmel oldugu, yaninda da bir kadeh kirmizi sarap ile yemege eslik eden guzel yunan muzigin arada bir pink martiniye gecerek daha da keyiflendirmesi sonucu bir de hos sohbet edeceginiz arkadaslariniz varsa keyifin son noktasini yasayabileceginiz yer.. yemeklerden once gelen zeytinyagi ve kucuk sicak ekmeklerin * de tadina doyulmaz bir ozelligi var.. hepsi birlesince cukurcumaya inmek icin gercek bir sebebi oluyor insanin..

    ayrica canli yunan muzigi esliginde pazar gunleri 11-15 arasinda brunch yapmak da mumkun, ustelik fiyati sadece 12 milyon.. bu firsat da kacmaz ancak ciddi bir yer sorunu yasamamak icin rezervasyon yapilmasini siddetle oneriyorlar, biz de onerelim bari.. cuma ve cumartesi geceleri de rum eli meyhanesi uozo ve canli yunan muzigi esliginde guzel geceler yasatabilir..

    bir de o duvarda gorup imrendigim bulgar sarabi yok mu.. ilk firsatta actiracagim, yolu yok.. ne yazik ki sarabi kadehte istediginizde oyle her saraptan vermeme gibi gayet mantikli bir uygulamalari var.. *
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap