• 31 aralık gecesini 1 ocağa bağlayan gece yılbaşını beklediğimiz sıralarda bakkal bayram abinin kötü haberi veren telefonuyla sarsıldık.
    ruh hastası o.çocuğunun biri, sokakta beslediğimiz kedilerden yakaladığı bir yavruyu boğazlayarak uzun süre havasız bırakmıştı.
    kedinin burnundan uzun süre havasız kaldığı için mi bilemediğim bir nedenden ötürü kan gelmeye başlamıştı. bayram abi bu esnada bizi çağırdı. veterinere ulaşma çabaları vs epey bir zaman kaybetmiştik. sonunda belediye veterineri yılbaşı demeyip geldiler sağolsunlar. kediyi kliniğe götürdü veteriner ama malesef hayata tutunamadı zavallı.

    ertesi günü polisler geldi bu olayla ilgili sokakta biraz hır gür oldu ama şerefsizin kimliğine ulaşılamadı çünkü o muhitte oturmadığı anlaşıldı.

    şimdi hayvan cinayetlerinin kanıksandığı bir ülkede bu vakanın ehemmiyeti nedir diye düşünüyor insan. çünkü komşulardan bu olayı görenlerin verdiği tepki sadece psikopata kızmak olmuş. ulan bu şerefsiz geleceğin katili. siz bunu nasıl polise ihbar etmezsiniz diyemiyor insan. çünkü bilinç varsa vicdan vardır, bu insanlara hayvan hakları bilincinin yerleşmesi lazım önce.

    bu olayın görüntülerini sizinle paylaşmamın nedeni bu psikopatı bulup dava etmek istiyoruz ve yardımlarınızla kamuoyu oluşturmak istiyoruz.

    (+18)

    (+18)

    edit 1: olayın yaşandığı yer: istanbul, ümraniye, atakent mah civarı

    edit 2: katilin yaşadığı düşünülen yer ümraniye son durak civarları

    edit 3: arkadaşlar katil şerefsizin kimliği tespit edildi.
    şimdilik hakkımızı tabiki medeni hukuk çerçevesi içinde arayacağız ve sonucuna bakacağız. şimdi mahkeme süreciyle ilgili hukuki tavsiyesi olan varsa yeşillendirsin. aşağıda bir yazar daha fazla nasıl ceza alabilir bununla ilgili fikrini söylemiş buna benzer tavsiyeleriniz varsa yarın öğlene kadar bekliyorum.

    edit 4: çocuk evinden polisler tarafından alınarak çocuk şubeye götürüldü. görüştüğümüz polisler çocuğun akli dengesinin bozuk olduğu yönünde fikir beyan ettiler.

    türkiye şiddet albümünde bu fotoğrafta yerini aldı. herkese duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederim.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap