966 entry daha
  • öncelikle şunu söylemek isterim ki son imax tecrübemde* salondan kendimi zor atmıştım, baş ağrısı, mide bulantısı, ekrana bakamama gibi durumlardan dolayı. star wars'u da 3d mi izlesem normal mi izlesem diye çok düşündüm ama sonuçta kararım imax'ten yana oldu. bu kararımdan pişman değilim, gayet güzel oldu, hiçbir rahatsızlık duymadım, bakamadığım başımı döndüren sahne olmadığı gibi bazı sahnelerin görsel şölenini de çok sevdim.

    bu filmlerin artık lucas elinden çıkma olmadığını ve buna göre birtakım adaletsizlikler olacağını bilerek izlediğim için aşırı üzülmedim ama yani gerçekten çok saçma şeyler de olmadı değil şimdi, yazılmış zaten tekrar tekrar yazmayayım.

    star wars'u biraz nostalji olsun diye, en çok da droid göreyim diye izliyorum aslında. droid'lerin hastasıyım, r2d2 gözlerimi dolduruyor, c3po salak salak güldürüyor, bir de bb8 bebişi var, karanlık taraftaki droid'i bile nerdeyse seveceğim. bana droid alın. *

    ve tabi canım leia.
    geçen yılki oscar töreninden beri carrie fisher'ı ne zaman görsem gözlerim doluyordu zaten, bu film de bu yüzden anlamlı bir filmdi bana göre.

    han solo'yu da çok özledim, han solo'suz star wars güneşsiz yaz mevsimi gibi.
    söyleyeceklerim bu kadar.
221 entry daha
hesabın var mı? giriş yap