102 entry daha
  • gerçek yaşını öğrenenlerin geçirdiği ufak çaplı dumuru yüzlerinden okumak. gırgır şamata yaptığın gençlerin birden abla modunu açmaları.

    napayım arkadaşım, 32 yaşındayım diye kendimi mi asayım? ( bir de 42 desem demek ki düşüp bayılacak) 25 ten sonrasını nasıl hızlandırılmış yaşıyorsun bi 5 sene sonra gel de konuşalım. yıllar bir bana işliyor sanki hıhı evet.

    edit: ben daha "ay ne güzel genç gösteriyorsun" diye pozitif yaklaşanı pek görmedim, genelde tepkiler "oha 32 ne lan (iç ses: nee 32 mi, keşke ölsen) şeklinde oluyor. 32 çok güzel olm bu kadar korkmayın. düzeninizi kurduysanız, kendinizi ne istediğinizi biliyorsanız 10 numara kafa rahatlığı var. ve lütfen abla demeyelim, hazır değilim.. hepimiz biliyoruz ki 27 deseydim de paşa paşa yiyecektiniz. insanı zorla yalancı yapacaksınız, bi daha da yaşımı söylersem..

    edit2: soranlar ve soracaklar için ipuçları: saçımı hayatımda hiç boyatmadım, 3-4 tel beyaz var çoğalırsa bakarız. (tibet in 5 hareketiyle beyaz saçlar dipten siyah gelmeye başlıyormuş, onu da deniyorum)
    az makyaj (eyeliner ve rimel sadece)
    düzenli kombu çayı içmek
    tibet in gençlik pınarı 5 hareketi hergün yapmak. meditasyon ile stresten arınmak.
    en çok da güleryüzlü, neşeli, pozitif kalabilmek.

    (bkz: five tibetan rites)
451 entry daha
hesabın var mı? giriş yap