1 entry daha
  • annem bandirma da beyin kanamasi gecirdiginde, yakin devlet hastanelerinin yogun bakimlarinda yer olmadigi gerekcesiyle buraya getirmislerdi, 15 gun yogun bakimdan sonra, buranin fizik tedavi hastanesi sayilan (ozel aktif hastanesi) baska bir kismina gectik. hikayenin yogun bakim ve ameliyat kisimlari zaten cok kotuydu ki, pazar sabahi bizi taburcu etmeye kalktilar, nereye gidelim, beyin ameliyatli, felcli kadinla?
    mecburen sozunu ettigim diger ortak hastaneye gectik. buranin her gunu para ve annene tedavi falan uygulandigi da yok, gun geciriyoruz resmen, saclarim beyazladi burada.
    annemi buradan goturmek icin cok ugrastik, saglik bakanligi mustesari mi dersin, kamu hastaneleri birligi genel sekreteri mi istersin, torpilin sonu yok yani.

    fakat annemden sorumlu ic hastaliklari uzmani mustafa vural isi oyle yokusa surdu ki, anneniz yogun bakimlik degil, ben nasil yalan soyleyeyim vs. sayesinde annemi ne istanbul a, ne ankara ya sevk ettiremedik, en son yine istanbul da ozel bir hastaneye gectik, buraya bir suru bin tl ler bayildik.
    bu adamin yuzunu unutmam imkansizdi zaten, bizi hastane kapilarinda rezil etti, hastanesine para kazandirmak icin elinden geleni yapti.

    velhasil bugunm kendisinin ve esinin bylock tan tutuklandigini ogrendim. beter olsun, cikamasin hapisaneden.
    dilerim tum hastane feto den tutuklanir.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap