• çok ciddi bir sıkıntı. 15 temmuz yaşanıldığından beri giderek artan bir tekinsizlik problemi var. her yer mafya, ya da o tip adamlar tarafından işgal edilmiş durumda. sokağa çıkmaya korkar olduk. başınıza bir iş geldiğinde adalaet arayamaz hale geldiniz. mahkemeler gün veremez durumda. boşanma davaları bile görülemiyor.

    biraz konuşunca sağla solla hükümetin adelet bakanlığının tüm kaynaklarını fetö örgütüne aktardığını, normal kriminal suçları önemsemediğini, hapishanelerden şartlı tahliye kılıfıyla fetöcülere yer açmak için suçluların salındığını, kimi suçluların bile isteye hapsedilmediğini, dışarıda suçlu sayısı artıp, polis sayısı azalınca polisin işlerliğini kaybettiğini öğreniveriyorsunuz. kendi derdimiz yetmiyor gibi, suça daha yatkın suriyeli göçerleri de memleketin her yerinde beslemeye devam ediyoruz. yakında onlar da mafyayik oluşumlara başlayıp haraç kesmeye başlarlar.

    tamam fetö ile mücadele etmeyin demiyorum ama politikacılar sırça saraylarda, hakimler savcılar güvenlikli lojmanlarda, bütün bu itle-kopukla, sapıkla hergün içiçe hayatımızı kazanmaya çalışıyoruz. bu fetö belasını zaten siz sardınız memleketin başına, ondan da sizi bu millet kurtardı, kaç sene oldu şu işi bitirin, kurutun, güvenliği sağlayın. sokağa çıkamaz olduk. kadınlar sapık korkusundan pembe otobüs ister hale geldi. güvenliğimi sağlayamayacaksanız neden varsınız ki?
hesabın var mı? giriş yap