7 entry daha
  • bakım tanrısının oklarından kaçamayan erkektir. sağlıklı beden laflarının tüketim kültürüyle birleşmesiyle, artık yalnızca kadınlar değil erkekler de hedef durumundalar. daha sağlıklı görünmek, fit olmak, uzun yaşamak, daha çok beğenilmek gibi toplama bir paket sunuluyor hepimizin önüne ve bundan kaçmak da çok kolay olmuyor.
    sektör ilk olarak kadınları hedef almıştı. iki gram yediğimiz şeyden saatlerce suçluluk duyuyor, gidip koşuyor, zayıflama çayları içiyor, kendi çapımızda spor yapıyorduk. hatta ve hatta bazıları işi ileri götürerek kusuyorlardı (bkz: bulimia). sonrasında iş biraz daha spor salonlarına gitmeye döndü. istatistiklere göre (bkz: kaynak kıçım) pazartesi günleri spor salonları en dolu günlerini yaşıyor. çünkü insanlar hafta sonu yediklerinin günahlarını çıkartmak için pazartesi günü hemen salona koşuyorlar. ama ertesi gün aynı rutine geri dönülüyor.
    yediklerimiz, içtiklerimizin kalitesizliğini artık hepimiz bildiğimizden spor ve diyet yapmakta bir mahsur yok bana kalırsa. uzun yaşamak çoğunluğun hayali ne de olsa. abartıdan uzak durarak tabi.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap