4 entry daha
  • veled-i zinaları rahatsız etmiş yazar.

    hakkımda başlık açılmış ve türlü türlü ithamlarda bulunulmuş. hepsine tek tek cevap vereceğim şimdi. birincisi, cumhuriyet düşmanı değilim, çünkü islâmiyete göre ne cumhuriyet ne de monarşi idareleri şart değildir, yani ülkeyi cumhuriyet ile yönetin diye bir hüküm yoktur. mühim olan âdil bir idaredir. benim şahsî fikrim ise monarşinin daha faydalı olduğudur.

    ikincisi, pek cevap vermeye lüzum yok, sağolsun fenahuyluspazo gereken cevabı vermiş. ama yine de kısaca şunu diyeceğim; bu platformdaki asıl troller millete "aktroll" vesaire diyenlerdir.

    üçüncüsü, atatürk düşmanı değilim. ama şu bir gerçektir ki kendisini sevmiyorum, sevme mecburiyetinde de değilim. resmî tarihle beyni yıkanmış kişilere tarihi olduğu gibi takdim ediyorum, bu yüzden bu tarz ithamlara alışkınım.

    dördüncüsü, "fetöcü" diye asılsız bir suçlama, daha doğrusu hakarette bulunulmuş. hiç alâkam olmamıştır, hattâ hep karşı çıkmışımdır. ak partili olduğum da tam olarak söylenemez, erdoğan'ı desteklediğim için dolaylı yoldan, dışarıdan ak partili gibi gözükebilirim. ileride bu mevzu hakkında bir entry girip fikirlerimi daha anlaşılır kılmayı planlıyorum.

    beşincisi, sonunda biri "engelle" bakınız'ını vermiş, ben de üzülüyordum "neden kimse başlıklarını engelle yazmıyor" diye.

    hülasa, ileride daha nice veled-i zinayı kudurtacak yazardır. böyle biline.

    not: hakkımda güzel fikirlerini paylaşan yazarlara** teşekkür ederim.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap