27 entry daha
  • işkenceci bu işkenceci. hem de yeni doğan bebeğe işkence yapıyor. bu sadece kayda alınan, bir de alınmamışları düşünün.
    işkence değil diyenler, videonun uzununu izlesin. bebeği susturmak için yüzünün tamamını avucuyla kapatıyor ve belli bir süre ses çıkartamıyor bebek. sonra yüzü kıpkırmızı oluyor bebeğin. ses çıkartamayan kişi nefes alabilir mi? büyük ihtimalle yeni doğan bu işkence mağduru bebekte, oksijensizlikten hasar oluştu bile. allah ailesine sabır versin.

    "öyle yapma sonra beni linç ediyorlar! " diyor. kesin sözlüğe de konu olmuş başka iğrenç bir haberdeki suçlular çıkacaklar.
    doymamis cocuga mektup'un da belirttiği gibi, hemşire bebeğin boynunu desteklemediği gibi, sert hareketlerle havada sarsıyor, bebek daha da ağladıkça dalga geçip gülerek "korktun muu" diyor keyiflenerek. haberde de dendiği üzere adeta canlı olduğunu unutup, kafasını sallanan yaylı bebek kafası gibi sallıyor. bebeğin omurgasına da zarar vermiş olabilir bu işkenceci. ayrıca dikkat ederseniz canı yanıyor sürekli zavallı bebeğin, ağlamaktan sesi kısılıyor zamanla.

    böyle saygısız, kara cahil, empati yoksunu, sosyal medyada hit olmak uğruna her türlü caniliği yapabilecek olan (muhtemelen daha önce de yapmış olan, kendi dediklerine göre daha önceki paylaşımları yüzünden linç edilmişler) kişilerin sağlık alanında ne yakından ne uzaktan çalışmamaları gerek.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap