• dokuz eylül üniversitesi işletme bölümü pazarlama ilkeleri dersi hocası yrd. doç. pınar özkan’ın senelerdir öğrencilere karşı öğreticilikten yoksun, tehdit edici söylemleri hepimizi rahatsız etmektedir. her hafta öğrencilere fazlasıyla ödev verip, diğer hafta ödevlerin cevaplarını tartıştığımızda hiçbir cevabın doğru olmadığını söyleyerek doğru cevapları öğrencilerle paylaşmak yerine öğrencilerini aşağılamayı tercih etmektedir. doğal olarak bu olay öğrencilerin derse olan ilgisini azaltmakta ve birçok öğrenciyi umutsuzluğa sürüklemektedir. sınavdan sonraki derste sınav sorularını cevaplarken hocanın cevapları birçoğumuzun cevabıyla aynı olduğu halde çok düşük notlar almamız, öğrencilerin hocaya olan güvenini iyice azaltmıştır. ders içinde kendi ağzından çıkan “bu sene bilmiyorum... gıcık oldum, çoğunuzu geçirmeyeceğim.”, “bütünleme sınavında kimseyi geçirmeyeceğim, çünkü bütünleme sınavının gelmesini ben istemedim, tepeden indi.”, “yazın da bu dersi ben veriyorum, benden kurtuluşunuz yok.” tarzı söylemleri derse çalışan öğrencileri bile dersten uzaklaştırmıştır. bu sene yrd. doç. pınar özkan’dan pazarlama ilkeleri dersi alan yaklaşık 450 öğrencinin final sınavı ortalamasının 17 olmasının temel nedeni üstte yazdığımız gerekçelerdir.

    arkadaşlar genelde bu tür başlıklar açan biri değilim ama inanın desteğinize ihtiyacım var. benim için böylesine önemli bir konuda yıllardır aynı platformda bana bilgi ve değer katan yazar kardeşlerimi yanımda görmek istiyorum.

    https://www.change.org/…eri-dersi-almak-istemiyoruz

    edit: hiçbir şekilde hocamıza saygı sınırlarını aşan bir söylem olmamıştır arkadaşlar. hatta change.org’da da sürekli olarak yapılan yorumların hakaret içerikli olup olmadığına bakmak için kontrol ediyorum. hakaret içeren yorumları da derhal siliyorum.

    edit 2: mesaj atan arkadaşlar sağolsunlar. arkadaşlar zaten şikayet dilekçemizi oluşturuyoruz ama change.org’da oluşturduğum bu kampanyanın imza sayısı da bazı konularda dikkate alınıyor. o yüzden sizleri rahatsız edip kampanyaya destek olmanızı istedim. ekşisözlük’ten başka da dostane arkadaşlarla dolu olan bir platform yok benim için. çok teşekkür ederim destek veren arkadaşlarıma.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap