• son 2 haftadır kabusum olan çile.
    bundan 2 yıl önce ev interneti için bulaştım bu lanet kuruma,abone olacağım zaman her şey ayağıma geldi,sözleşme,cihazlar v.s
    2 yıl neticesinde sözleşmemin taahhüt süresinin bitmesi ile beraber ve farklı bir adrese taşınmam nedeni ile aboneliğimi iptal etme sürecine başladım. tahmini zor olmayacak şekilde bir iptal talep formunu doldurup kimlik fotokopisi ile beraber belirtilen numaraya fax göndermem gerekiyordu. 21. yy da insanları uğraştırdıkları saçmalığa bak düşünceleri ile beraber iptal formunu ve kimlik fotokopisini 27.12.2017 tarihinde faxlamaya çalıştım. bu gönderiyi iş yerimdeki fax makinesinden yaptım. faxı gönderdikten birkaç saat sonra müşteri hizmetlerini arayıp teyit almak istedim. müşteri temsilcisi faxın ellerine ulaşmadığını söyledi.
    işte çile yavaş yavaş başlamıştı. o günden sonra her gün 4-5 farklı makineden fax çektim. sürekli verdikleri fax numaraları(0216 556 31 73-77) meşgul olduğundan fax iletilemedi raporları geldi. ilk günden beri düzenli olarak günün değişik saatlerinde değişik makinelerden (iş yerimizde 5 tane fax cihazı var)defalarca fax göndermeye çalıştım. her günün sonunda da yaklaşık 1 saat çağrı merkezi müşteri temsilcisi-takım lideri vs kişilerle telefon görüşmesi yaptım. nafile nafile nafile...
    bu gün itibari ile (11.01.2018) abonelik taahhüt sürem sona eriyor. bir şekilde extra fatura ödetecekler bana.
    her şey bir tarafa 15 gündür günde yaklaşık 2 saatimi bu işlere harcıyorum. btk ya da şikayet olarak bildirdim,geri dönüş olmadı.
    lütfen bir fikri olan yardımcı olsun. böyle büyük firmaların böyle basit ayak oyunları yapması gerçekten komik. sadece fax kanalı ile iptal başvurusu almak nedir? evrakları taratıp mail atayım diyorum,öyle bir kanalımız yok diyorlar,iadeli taahütlü posta göndereyim diyorum onu da kabul etmiyorlar.

    biraz uzun oldu kusura bakmayın ama,bir fikri olan varsa ve yardımcı olabilecekse memnun olurum.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap