• az önce, best friend'imin yoğun ısrarlarına dayanamayarak izlediğim ve hayatımdan 2 saat çalmış bu film için yaptığım ibretlik tespit. yani inanır mısınız, 2 saat boyunca, bırakın kahkaha atmayı, gülmeyi falan, ağzımdan bir "tıss" sesi bile çıkmadı. arkadaşım da yarım yarım yarılıyordu bu sırada yanımda ama ha.

    arada bir de çaktırmadan bana bakıyordu, kontrol ediyor aklınca. gülmediğimi görünce de hafiften bozuluyor falan. hey allahım ya. lan neyine güleyim bu filmin? acayip acayip diyaloglar, modası geçmiş espriler, kıyafetler.

    yani şöyle filmlere nasıl gülebiliyorsunuz, nasıl kült filmler kategorisine sokabiliyorsunuz aklım hayalim almıyor gerçekten. açtım hemen bir iki bölüm "how i met your mother", "it's always sunny in philadelfia", "it crowd" falan izledim de, dibe vuran modumu biraz yukarılara çekebildim.

    en yakın arkadaşım mı? film biter bitmez siktirettim kendisini ve best friend kategorisinden, usual friend kategorisine indirdim. arada bir bira mira falan içeriz artık bundan sonra ancak.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap