133 entry daha
  • daha bir kaç ay önce yaşadığım mahallede bir suriyeli yan işletmede çalışan 20li yaşlarının başında bir genci silahla vurarak öldürdü. adamda silah ne geziyor , nereden buldu? konu da suriyelinin o yan işletmedeki kıza tacizde bulunduğu iddiası. çalışma arkadaşından yardım istedi kız muhtemelen. bu adi de tartışma sırasında çocuğu öldürdü, kaçmış gitmiş o anda ara ki bulasın. gerçi acaba ne kadar bulmaya çalışıyorlar orası da meçhul..

    böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. bir de dahası gelecekmiş.. istanbul'un eskiden nispeten nezih olan bir mahallesinden bahsediyorum (artık değilmiş ya neyse). ben şimdi bir çocuk dünyaya getirip burada onu nasıl dışarı çıkartırım?

    ay hümanistlik ay ama çocuklar ölüyor bıdı bıdı yapanlar, çocuklara acıyorum tabi ama 10 çocuk da yapmasınlar bir zahmet. her gelen de aynı olmayabilir ama hümanist değilim bu konuda gelmelerini istemem. bunun tehlikesine neden göz yumalım ? sınırlara yakın yerlerde açarsın sığınma evleri, iyi koşullarda yaşamalarını sağlarsın orada kalırlar..niye yerleşiyorlar sokaklarımıza? oy için bu yapılır mı?

    ırkçılık diyenlere de, o gelenler geri dönmesin bakalım 10 sene sonra bırak çocuğunu sen nasıl bir türkiye'de yaşıyor olacaksın.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap