• akıl olmaz olay.

    bugün içimden geldi dedim bizim hatuna bir yüzük alayım. daha önce hiç almadım ama, sağdan soldan duyduğum kadarıyla fiyatları az çok biliyorum. yani ilk defa öğrendim de şok oldum filan değil.
    bilindik birkaç markanın internet sitesine şöyle bi göz attım da mercimek kadar elmas yüzük yaklaşık 3 bin lira. biraz daha büyük olsun da aldığıma değsin dersen fiyatı 10 binlere çıkıyor.
    gezinirken aklıma takıldı da ulan bir taşa bu kadar para vermeyi ilk kim akıl etti? hayır parasında değilim, cimri de değilim. feda olsun ama en nihayetinde taş ulan bu taş.
    ilk kim akıl etti bunu, kim düşündü merak ediyorum. düşünsene birşey buluyorsun dur şunu okutayım birilerine diyorsun ve yapıyorsun. hem sıradan birşey hem de aşırı fiyatlara satıyorsun. ihtiyaç değil, aldığında bir işine de yaramıyor, ama satılıyor alınıyor. çok ilginç. sonuçta dünyada en çok bulunan bir şeyin biraz parlak olanı. nasıl bir pazarlama stratejisi bunu bu kadar pahalı yaptı?

    en son dayanamdım hatunu aradım. dedim sürpriz yapacaktım ama durum böyleyken böyle sen ne dersin? iyi ki almamışsın hiç sevmem böyle şeyler, onun yerine seninle bir yerlere filan gidelim ben daha çok sevinirim dedi. aynen dedim ağzını yerim.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap