3 entry daha
  • aklı başından uçmuş bir chp kitlesi var. başlık sahibinin söyledikleri öyle trol falan diyerek geçiştirilemez. bu parti ile atatürk chp'sinin uzaktan yakından bir alakası yoktur.
    günümüz chp anlayışında türk kelimesini kullanan bir allah kulu yoktur. oysa atatürk hayatı boyunca türk milletinin üstün vasıflarından bahsetmiştir. türklük şuurunu millete geri kazandırmak için var gücüyle çalışmıştır.
    bugün chp içerisinde adını aldığı cumhuriyetten bahseden de yoktur. atatürk'ün cumhuriyetinde hükumet millettir, millet hükumetir. efendi millettir. bunlar ise kendilerini milletin efendisi sanmaktadır. koltuk için milletin gözü önünde birbirlerini tartaklamaktan geri durmamaktadır.
    aynı kitle halktan da bihaberdir. halkın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler geliştirmeyi geçtim bir de üzerine halka hakaret üzerine hakaret etmekten de geri durmadıkları çok açıktır.
    son çanakkale olaylarında ise risale-i nur sohbetleriyle seküler duruştan ne kadar uzaklaştıkları tartışmaya yer bırakmayacak derecede nettir.
    günümüz chp'si yeni hiçbir şey söylemediği gibi ne olduğu belirsiz puslu ve karanlık sularda seyretmektedir. tepeden tırnağa ideolojisini yitirmiş bir garabet olarak karşımızda durmaktadır.

    ilk seçimde tarihi bir tokat yiyeceğini görmek için alim olmaya lüzum yoktur. bu tokadın geldiğini görmek için entryler arasında hızlıca gezinip gerçekleri söyleyen atatürkçülere nasıl onursuzca saldırdıklarını okumanız yeterlidir. chp bir kangrendir. maalesef durum budur.

    edit: imla
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap