6431 entry daha
  • ben her şeyi her kafayı anlayabilirim ancak kimse kalkıp kimseye zorla bitcoin al, bitcoin almazsan çok şey kaybedersin batarsın bitersin demiyorken kalkıp burada insanların para kaybetmesiyle dalga geçenleri anlayamıyorum.

    bakın böyle tiplere ağır konuşmak lazım da işte okuduğumuz okula, yaptığımız mesleğe saygımız var yoksa insanların para kaybetmesinden mutlu olacak çiğlikte ve sığlıktaki insanlara küfürden başka hiçbir şey edilmez.

    bitcoin 1 senede değerini 10 kattan fazla katladı, 1000 kat katlayan kriptolar mevcut, kripto para piyasası 10-20 milyar dolarlardan 1 sene içerisinde 800 milyar dolara ulaştı. kazanan da kaybeden de kriptoya yatırım yapan insanlar, sen para koymamışsın, kaybetmemişsin, zararın da yok kazancın da yok, kafanın rahat olması biyerlerinin birbirine denk olması lazım. sen kalkıp neden burada milletle dalga geçiyorsun? bunun tek bir açıklaması var sen en basit tabirle eziksin, losersın, ben kazanamadım onlar da kazanamasın varoşluğundan ötede bir düşünce yapın yok. ama sana kötü haberi vereyim, dalga geçtiğin adamların da büyük bir kesimi zaten çoktan voleyi vurmuş, kardan zarar ediyor ve tekrar yükseleceğinden emin. risk de onun gelir de onun gider de onun. sanane yahu sanane?
36041 entry daha
hesabın var mı? giriş yap