5 entry daha
  • çeyrek finallerin ilk günü büyük bir sürprize sahne oldu ve turnuvanın en büyük favorisi ronnie o'sullivan, mark allen'a 6-1 yenilerek turnuvadan elendi. rakibi karşısında hemen hemen hiç varlık gösteremeyen ronnie, açıkçası pek gününde değildi. marco fu maçındaki ezici üstünlüğü sonrasında sergilemiş olduğu bu performans snooker severleri şaşırttığı gibi, kendisinin de "emeklilik" söylemlerine tekrar başlamasına neden oldu. zira maçtan sonra verdiği röportajda bu minvalde laflar etti. mark allen'ın da ronnie ile yaptığı 7 maçtan 3 galibiyet çıkardığını ve bu galibiyetleri hep büyük turnuvalarda aldığını not düşelim.

    günün diğer maçında ise rakibi karşısında ezilen, eski şampiyonlardan mark williams oldu. ilk tur maçında turnuvanın ağır favorilerinden dünya bir numarası mark selby'yi eleyerek büyük sükse yapan galli oyuncu, kyren wilson karşısında hiçbir şey üretemeyerek 6-1 gibi rahatsız edici bir skorla elendi. temposuz defansif bir oyunla geçen ve küçük serilerin yapıldığı uzun frameler halinde ilerleyen mücadelede fırsatları iyi değerlendiren isim wilson'du. williams ise en basit potlarda bile hata yaparak özellikle ilk seansta alabileceği frameleri elinin tersi ile itti. böyle olunca da evine ve sosyal medya hesaplarının başına dönmek zorunda kaldı.

    ronnie'nin ve selby'nin yokluğu ise turnuvaya devam eden herkesin iştahını kabartıyor olsa gerek. gözler şu andan itibaren, bugün ts 16:00 da başlayacak judd trump - shaun murphy maçında. en zorlu mücadeleye sahne olması beklenen bu çeyrek final eşleşmesinden galip gelenin ise şampiyonlukta favori olacağı kesin.

    akşam seansında ise yarı finale çıkacak son ismin belli olacağı john higgins - ryan day maçı var.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap