2747 entry daha
  • dizinin 2. sezon sonunda biteceği açıklandıktan sonra akışın hızlanması nedeniyle bölümler dolu dolu oluyor ama krakterlerin değişimlerini, duygularını hissedemez olduk.

    --- spoiler ---

    izlettiği intihar sahnesiyle beni şoklara sevk etmiştir. bi türk dizisinde böyle bir şey izlediğime inanamıyorum. kaldı ki yabancı dizi veya sinema filmi için de aşırı bir sahneydi. oluk oluk akan kan gözümün önünden gitmiyor.

    ultra idealist olarak kurgulanan deniz karakteri önce geldi duru'yla burun buruna çalışmayı kabul etti, sonra ondan intikam almak için tuhaf manevralar yaptı (ece'yi kayırma vs), sonra da eski deniz'in yapacağına ihtimal vermediğim "evli duru"yla öpüştü. duru desen ne ara can'a kaydı, ne ara tekrar deniz'e döndü doru düzgün anlaşılmıyor. oysa ilk sezonda bunların hepsi detaylarla, diyaloglarla dolu dolu anlaşılıyordu. fi'yi diğer dizilerden de ayıran buydu.

    dizi son bölümde hatta bölümlerde gerilim üzerinden ilerleyen bir hale geldi. karakter derinliklerinden çok olayların hızla akıp bitmesine odaklanıldığından olsa gerek.

    --- spoiler ---

    yine de çok güzel, yine de izleriz tabi.
1032 entry daha
hesabın var mı? giriş yap