355 entry daha
  • --- spoiler ---

    4. sezon senaryo itibarile agir sicmistir. tom'u direk harcayabilecekken seni en sona biraktim atar yap, sonra mal gibi polly'e tamam bana tom'u getir diye anlasma yap. nasil mafyasin sen boyle salak salak isler yapiyorsun. hastaneyi basmissin sik kafasina bitir iste ne uzatiyorsun.
    tom da plandan haberdar, pusu kurmus, odaya makineli saklamis, lan dangalak cikmaz sokaga cekmissin, topla adamlarini apartmana araba geldiginde tara hepsini bitir iste.
    sonra bir bakiyorsun luca alfieleri bitirmis, shelby'leri de bitiriyor hop diye. ama neymis adamlari taraf degistirmisler bu yalniz kalmis. bu nasil senaryo aq. bir de maykli amerikaya yolluyor, amerikadaki diger aileler tanimadigi, kim oldugu belli olmayan birmingham cingeneleri ile beraber is yapiyor, kime karsi, new york'un tasakli italyan ailesine karsi. oyle kolaymis demek o isler. boks maci sirasinda plan ne? hitman ipiyle 1000 kisinin arasinda shelby bogmak mi? bir de idealist yeni kizimiz var, azili dusmani patrona bir yemek sonrasi veriyor. her canli thomas yaragini tadacak...
    --- spoiler ---
1776 entry daha
hesabın var mı? giriş yap