5 entry daha
  • yahu gözünüzü seveyim türkiye de fine dining yok, o yüzden bahalıysa iyidir mantığına karışmış görgüsüzlük var ve nusret gibi işler yeteri kadar desteği varsa tutuyor, aynısı dubai için de geçerli. bunu fine dining kültürü olan bir ülkede yediremezsiniz, çünkü sadece para verip avamdan ayrılmaksa yüzlerce yer var gidersin, bizde de var milletten uzaklaşmak için gidebileceğin fiyatları yüksek, kapısında gazeteci barındırmayan yerler, üstelik sundukları deneyim nusretin on katı.
    yemek kültüründe de fiyatın pahalı olması işin fiyatı hak etmemesiyle ilgilidir, 200 dolar bir yerde pahalıyken diğerinde normal gelir berikindeyse ucuz gelir, iş tamamen deneyimle ilgili.

    ha amerika'da da bizdeki kadar görgüsüz olduğunu tahmin ediyorum bir süre daha salt bae ayağına gider sonra ya fiyatları aşağı çekerler ya da kapatmak zorunda kalırlar diye tahmin ediyorum.

    nusret ne yapıyor, doğru et seçip, standart soslarla et kızartıyor arkadaş, yaptığı iş bu adamın öyle veya böyle. sadece teknik olarak bile french laundry ile karşılaştırma kabul etmez, deneyimi saymıyorum bile. dünyanın en pahalı restoranlarından biri fat duck, adamların restoranında 42 sandalye var, 80 kişi çalıştırıyorlar ve menüleri 17 farklı tat ve deneyimden oluşuyor maliyeti şarapla beraber 400 pound, evet rakam olarak bakınca çok pahalı fakat sadece bu deneyimi bir kere yaşamak için gidilir ve fakir halimle bana pahalı gelmiyor. öte yandan kızartılmış et yemek için verilen bu paraları aklım alımıyor almayacakta.

    adamın türkiyedeki tek tutar tarafı pahalı olması, orada da aynı işi deniyor göreceğiz bakalım yiyecek mi?
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap